Плітки
Подобається

Спадкоємець покійної Жанни Фріске вперше закохався (ФОТО)

15/08/2016     Автор: admin
Спадкоємець покійної Жанни Фріске вперше закохався (ФОТО)

Синові співачки Жанни Фріске і телеведучого Дмитра Шепелєва Платону не так давно виповнилося три роки. 

Незважаючи на такий юний вік, малюк вже цікавиться дівчатами, передає Корупція.Стар

Зараз хлопчик живе разом з батьком, а тому саме з ним ділиться першими секретами. Шепелєв відпочиває разом з дитиною за кордоном біля моря, однак Платон вже сумує по Москві. 

«Там мої друзі. А ще Катюшка». «Що ще за Катюшка?» — «Моя подруга. Тату, можна я подарую їй свою жовту машинку?» — привів Дмитро свій діалог з сином.

Незважаючи на зворушливі стосунки з Платоном, телеведучий як і раніше не дозволяє бачитися з онуком батькам Жанни, Володимиру Борисовичу і Ользі Володимирівні. Судові розгляди, які ведуться протягом довгого часу, досі не можуть поставити крапку в цій справі. Родичі співачки неодноразово демонстрували свій непохитний намір домогтися права бачити онука.

ii 400x600_0xc0a8399a_14817513701471261998

«Я знаю одне – я через суд, законним чином, буду бачитися зі своїм онуком. І це мені дасть закон. Але, Дмитро, згадаєш моє слово, що прийде час, коли ти будеш на колінах у мене просити, ти знаєш, про що», — заявляв Володимир Борисович.

Дмитро Шепелєв постійно розповідає маленькому Платону про його знамениту маму. Він намагається зробити так, щоб хлопчик відчував, що мати завжди поруч.

«У сухому залишку можу сказати головне — я розповідаю Платону про маму кожен день: про її звички, про її улюблені місця, про наше життя до його появи, одним словом, про все. Ми разом обрали фотографії Жанни, які тепер стоять у нашій квартирі. Я хочу, щоб син знав: у нього є мама, вона поруч і ніколи його не залишить. І на день народження та інші свята я завжди кажу: «Ми з мамою вітаємо тебе…», — розповідав Шепелєв.

Довгий час Дмитро не повідомляв журналістам про те, як зростає його спадкоємець. Однак зараз Шепелєв іноді ділиться з громадськістю деякими подробицями життя малюка. Телеведучий демонструє, що дає Платону поради, тим більше, коли справа стосується першої закоханості хлопчика