Новини про зірок
Подобається

Саті Казанова пояснила шанувальникам, чому приховує 55-річного нареченого (фото)

13/08/2016     Автор: admin
Саті Казанова пояснила шанувальникам, чому приховує 55-річного нареченого (фото)

Саті Казанова повинна була цього року вийти заміж за 55-річного Олександра Шенкман

33-річна співачка Саті Казанова повинна була в 2016 році вийти заміж за 55-річного Олександра Шенкман (президента "Росводоканала", — прим. Ред.). Стало відомо, що весілля довелося відкласти. Рішення приймалося парою обопільно, повідомляє Корупція.Стар

Як з'ясувалося, весілля Саті Казановою перенесено на весну/літо 2017 року.

Так, незважаючи на те що стосунки пари перестали бути секретом, Саті вважає за краще не поширюватися про роман з Шенкману. У соцмережах знаменитості немає жодної фотографії нареченого. В інтерв'ю "Собеседнику"  співачка розповіла, чому приховує майбутнього чоловіка.

За словами артистки, вона довгий час не могла зустріти чоловіка, який став би для неї підтримкою і опорою. А коли зустріла свій ідеал, Саті вирішила більше не афішувати своє особисте життя.

Моє особисте життя — мій храм, який я тримаю подалі від сторонніх очей. До вибору чоловіка, як майбутня мати, дружина, берегиня домашнього вогнища, ставлюся педантично. До цього стосунки не склалися по ряду причин, але що тут говорити — що було, то було. Не люблю озиратися назад, вважаю за краще дивитися вперед!

розповіла Саті Казанова

Зазначимо, що у 2014 році Саті Казанова також повинна була зіграти весілля, ось тільки її нареченим був Артур Шачнев. Казанова оголосила про їхній розрив напередодні весілля.

uzn_1447406451