Новини про зірок
Подобається

Міла Куніс і Ештон Катчер зробили дивну заяву (фото)

13/08/2016     Автор: admin
Міла Куніс і Ештон Катчер зробили дивну заяву (фото)

Зіркова пара хоче, щоб їхні нащадки самі шукали свій шлях до процвітання

Міла Куніс і Ештон Катчер, які разом "коштують" 170 000 000 доларів – саме в таку суму оцінюють статки пари, не хочуть, щоб їхні діти росли "багатими засранцями". Про це вагітна Міла розповіла в ефірі радіошоу.

Голлівудські актори хочуть, щоб їхні діти, так само, як і вони колись, самі шукали свій шлях до процвітання, повідомляє Корупція.Стар

"Ми обидвоє з чоловіком росли в досить бідних умовах, можна сказати, зробили себе самі і прекрасно інформовані, скільки коштує долар. На нас багатство не звалилося з неба", – говорить Міла.

Артистка визнає, що їй, напевно, буде складно пояснити 2-річній дочці Уайетт Ізабель і її братику або сестричці, яка вже на підході, чому так важливо цінувати те, чим ти володієш, але вона постарається. "Будемо привчати їх з раннього дитинства до того, що це у батька і мами є долар, а ви бідні. У вас нічого немає – це у батьків рахунок в банку", – чи то жартома, чи то всерйоз додала Куніс.

Сама актриса до розкоші відноситься дуже обережно. Наприклад, свою обручку від Tiffany вона не носить з міркувань безпеки. "Моє кільце з заручин лежить в депозитному боксі, і я кажу: "Я не можу такого носити, тому що за нього мені хтось руку відріже", – пояснила актриса, яка до весілля купила і собі, і Катчеру недорогі кільця в Інтернеті .

mila9062015-2