Плітки
Подобається

Федір Бондарчук забороняє Пауліні Андрєєвій оголюватися перед камерами (ФОТО)

12/08/2016     Автор: Катерина Гук
Федір Бондарчук забороняє Пауліні Андрєєвій оголюватися перед камерами (ФОТО)

Молода муза російського режисера Федора Бондарчука Пауліна Андрєєва знімається в шпигунському серіалі разом із коханим.

Російський режисер Федір Бондарчук і актриса Пауліна Андрєєва більше не приховують своїх стосунків і все радують шанувальників спільними виходами у світ, передає Корупція.Стар

З чуток, закохані живуть разом, а недавно красуня з нареченим відправилася в Петербург, де представила його рідним. Відпустка тривала недовго і пара швидко повернулася до Москви, щоб продовжити зйомки шпигунського серіалу «Сплячі». 

У новій багатосерійної стрічці режисера Юрія Бикова Андрєєва отримала одну з головних ролей, а Бондарчук виступив продюсером проекту і знявся в декількох сценах. Коханого Андрєєвої в картині грає Дмитро Ульянов, кандидатуру на роль якого схвалив безпосередньо сам Федір. Про те, як парі працювалося на одному знімальному майданчику, розповіли співробітники кіногрупи.

06cea688a35a598f6a412be2d3bf49b0

«Пауліна на знімальному майданчику з'являлася завжди з посмішкою, в хорошому настрої, —  розповіла журналістам учасниця знімальної групи Марина — Нерідко її привозив на машині сам Бондарчук.  Хоча їй і подано службовий автомобіль, який її доставляв на зйомку. З Бондарчуком Пауліна ніжна і кокетлива . Просто зводить його з розуму… Вони справляють враження щасливої ​​пари, хоча занадто відкрито не демонструють свої почуття. Федір підносив Пауліні водичку, стежив, щоб в перервах вона не перегрівалася на сонці, міг підійти, поцілувати в щічку… такі дрібні знаки уваги. Але взагалі на майданчику не до проявів почуттів — всі зосереджені на роботі».

За словами членів групи, за сценарієм Пауліна мала спокусити головного героя, поставши перед ним голою. Однак, подейкують, що відверту сцену скасував Бондарчук, який не побажав, щоб його кохана роздягалася в кадрі. Відзначимо, раніше в своїй кінокар’єрі актриса не соромилася зніматися без одягу — наприклад, в картині «Сарана». Сама Андрєєва цей факт ніяк не коментує, хоча, можна припустити, що 27-річна Андрєєва з великою увагою ставиться до прохань свого 49-річного нареченого.