Зіркові скандали
Подобається

Екс-соліст групи «Чай вдвоем» ледь не покінчив життя самогубством

11/08/2016     Автор: Катерина Гук
Екс-соліст групи «Чай вдвоем» ледь не покінчив життя самогубством

Співак, колишній соліст групи «Чай вдвоем» Стас Костюшкін переніс страшне захворювання. 

Він погано чув, у вухах у нього постійно стояв неприємний шум, через що він хотів покінчити з собою, не міг витримати цих відчуттів, передає Корупція.Стар

Дивом врятували лікарі. Тепер Стас переоцінив життя і став ставитися до нього інакше.

Співак розповів, що проблема з вухами виникла два роки тому. «Два роки тому я простудив вуха. Це призвело до серйозних наслідків. У мене з'явився сильний свист у вухах, я став погано чути. В якийсь момент подумав, що якби зараз в руках виявився пістолет, то я не замислюючись вистрілив собі в голову, щоб більше не чути шум. Велике спасибі нашим лікарям, які мені допомогли. Зараз я поступово відновлююся».

db5b133ed57cb993d00d05b4e5ac337c__660x-770x433.jpg.pagespeed.ce.cD2KDkYL3X

За словами Костюшкіна, хвороба змінила його ставлення до життя. «Було страшно. Але я зміг багато чого переоцінити. Раніше не вмів отримувати задоволення від життя. Тепер ціную кожну мить, проведену з сім'єю, насолоджуюся красою і любов'ю дружини, дітей. Це сталося завдяки страху, що в будь-який момент можу все це втратити. До речі, саме в той період я написав пісні «Женщина, я не танцую» і «Караочен».

Крім того, співак важко переживав кризу середнього віку, покинувши колектив «Чай удвох». «Група з'явилася, коли мені було 23 роки, а Деньці – 19. Ми дуже довго ходили в шкільному костюмі, і він нам став тісний, – поділився виконавець. – Треба було його знімати, перевдягатися у щось інше. Це мене лякало найбільше. Я переодягнувся в те, чим займаюся зараз, плюс розвиваюся у бік академічного театру й опери. Я цього поки не показую. Це торгівля. Не можу торгувати на одному прилавку і одеколоном, і кавуном. Тому продаю один товар. В даному випадку, напевно, кавун».