Анастасію Волочкову розкритикували за безглузду позу (ФОТО)

11/08/2016     Автор: Катерина Гук
Анастасію Волочкову розкритикували за безглузду позу (ФОТО)


Знаменита російська балерина Анастасія Волочкова оприлюднила нове фото, яким спровокувала хвилю розмов в мережі. 

Волочкова опублікувала на своїй сторінці в соцмережі фото, на якому позує біля басейну. Балерина сидить в настільки короткій сукні, що їй довелося прикритися, передає Корупція.Стар

"А тепер можна і відпочити перед завтрашнім концертом у Росоші", — підписала кадр зірка. 

Користувачі мережі відразу ж накинулися на балерину з критикою, зазначивши, що прикриватися їй вже не варто. "Типу скромна, прикрилася", "Ох вже ці руки…. вічно не знає куди подіти", "А сенс вже прикривати? Мости давно розведені на весь інстру", "Прикривати не варто, ми вже всі бачили", "Виглядає як йшла в цих туфельках, від яких вже грибок напевно, підсковзнулась біля басейну і впала. Встигла тільки призму прикрити", "Дурна поза", — коментують підписники балерини. 

57ac24816fd8f

Фешн-користувачі помітили, що Волочкова ходить в одній і тій же парі взуття. "Анастасія, а туфлі ви взагалі не міняєте? Скільки фотографій подивилася одні і ті ж туфлі", "У вас не одна пара взуття…. Чи це нові і тому самі улюблені, або знову реклама виробника?", "Тепер буде рік у цій взуття фотографуватися", "В одних і тих же туфлях на всіх останніх фотках тижня", — пишуть вони. 

Нагадаємо, Анастасія Волочкова любить епатувати публіку своїми незвичайними витівками і фірмовими шпагатами.