Новини про зірок
Подобається

Суперблондинка Оля Полякова зробила дочці незвичайний подарунок (ФОТО)

10/08/2016     Автор: Катерина Гук
Суперблондинка Оля Полякова зробила дочці незвичайний подарунок (ФОТО)

Суперблондинка і знаменита мама Оля Полякова порадувала своїх дочок живим подарунком.


Всі літні канікули сімейство Олі Полякової проводить на дачі. Кожну вільну хвилину артистка намагається приділити своїм дітям, передає Корупція.Стар

Грається з дівчатками в басейні, рятуючись від спеки, вирощує у своїх володіннях екологічно чисті овочі та фрукти для близьких, і як справжня господиня, турботлива мама, чаклує на кухні, радуючи сім'ю смачною і корисною їжею.


Щоб дівчатам було веселіше проводити час в басейні, батьки встановили для них величезний батут з гіркою, з'їжджаючи по якій можна опинитися відразу у воді.

147899

Нова забава, батут , я наступна!)))

Оля Полякова не приховує, що має невелике господарство, яке складається не тільки з саду та городу, у сім'ї є й коза, приносить дітям молоко. Знаменита мама вирішила не зупинятися на досягнутому, і днями в родині з'явилося симпатичне щеня.

Суперблондинка сфотографувала песика зі своєю молодшою дочкою Алісою, коли вона грала з твариною на галявині. Звичайно ж, зіркова мама опублікувала цей знімок на своїй сторінці в Instagram.

0236987
А у нас новий друг! Аліса назвала її Дженіфер!)))

Шанувальникам сподобалася нова чотиринога подруга Аліси, вони похвалили дівчинку за вдало підібране ім'я для вихованця.

Нагадаємо, що Оля Полякова вже більше 11 років заміжня. Її чоловік, людина не дуже публічна і, на відміну від своєї знаменитої дружини, домагається успіху в області, далекій від шоу-бізнесу. Перша дочка Марія з'явився в родині в 2005 році. Через шість років у Маші з'явилася сестричка Аліса. Співачка не приховує своїх чарівних донечок від публіки і преси: вона регулярно бере участь з дітьми у фотосесіях для журналів, а також публікує на своїх сторінках в соцмережах їх фотографії.