Новини про зірок
Подобається

Російський бізнесмен Євген Чичваркін показав свою нову кохану (ФОТО)

10/08/2016     Автор: Катерина Гук
Російський бізнесмен Євген Чичваркін показав свою нову кохану (ФОТО)

Колишній глава «Евросети» після довгої відсутності приїхав відпочити в Юрмалу в компанії чарівної супутниці.

Ще в травні з'явилися чутки, що відомий російський бізнесмен розлучився з дружиною Антоніною, яка народила йому двох дітей — дочку Марту і сина Ярослава, і тепер, ймовірно, будує нові стосунки, повідомляє видання «Узнай Все», передає Корупція.Стар

Юну пасію бізнесмена звати Тетяна. Вона з Санкт-Петербурга. Весь вільний час пара проводила в компанії друзів Євгена: Максима Віторгана, Леоніда Бараца і Ростислава Хаїта, який був зі своєю коханою — Ольгою Рижковою.  

На чоловіків нова подруга Чичваркіна справила приємне враження, а Рижкова написала про неї кілька рядків в мікроблозі: «Давно хотіла познайомитися з Женею Чичваркіним — творчим, сміливим, неординарним — і вуаля! Він і його дівчина Таня (до речі, вона, як і я, з Петербурга) — інтелігентні і веселі, а ще страшенно добре розбираються у вині».

original-1470827381 uzn_1470402879

Судячи з публікацій у соціальній мережі Інстаграм, Чичваркін прекрасно відпочив у Юрмалі.

Євген Чичваркін став добре відомий в Росії 20 років тому після того, як разом зі своїм другом Тимуром Артем'євим створив «Евросеть». Однак в 2008 році в зв'язку з викраденням експедитора Андрія Власкіна, в центральний офіс компанії нагрянули з обшуком. Тоді партнери продали свою фірму і емігрували в Лондон.