Новини про зірок
Подобається

Зірки-банкрути: про те як знаменитості втрачають все і одразу (фото)

09/08/2016     Автор: admin
Зірки-банкрути: про те як знаменитості втрачають все і одразу (фото)

Думаєте, бути зіркою Голлівуду — значить отримувати мільйонні гонорари і складати їх на розпухлі від грошей рахунки в швейцарських банках? А ось і ні! 

18RIAN_00368031.LR.ru_6404

 

Деякі зірки не зможуть навіть пригостити вас кухлем пива в барі: адже у них за душею немає ні цента! Хто ж ці банкрути? Давайте подивимося!

Памела Андерсон

Зовсім нещодавно пишногруда білявка була затребувана режисерами телевізійних серіалів і шоу, і гроші лилися рікою. Але Памелі завжди подобався зоряний спосіб життя, і заради своїх забаганок вона ніколи не зважала на витрати. З чуток, вона витратила кілька мільйонів доларів на пластичні операції і ще мільйон — на нові меблі для свого будинку. Тим часом роки йшли, місце Памели на екрані зайняли блондинки більш «свіжі», і потік гонорарів вичерпався. Памела змушена була оголосити себе банкрутом і продати з такою любов'ю обставлений будинок. Потім, на довершення всіх неприємностей, їй пред'явила претензії податкова служба. Як вона зуміє вирішити цю проблему – невідомо…

 352223280

Ліндсі Лохан

Лохан стала популярною в ранній юності — і, як це часто буває, не впоралася зі славою. Низка скандалів, проблеми з наркотиками, регулярні бешкети в готелях, — все це коштувало Ліндсі багатьох ролей і всіх грошей, зароблених на початковому етапі кар'єри. До того ж податкова служба пред'явила їй позов на чверть мільйона доларів. В результаті в 2012 році Ліндсі оголосила про своє банкрутство. До сих пір її справи не одужали: не так давно їй довелося продати куплені в кращі часи наряди за $ 14 тисяч, щоб залишити за собою свою колишню квартиру, повідомляє Корупція.Стар

lindsay_lohan-7

 

Брендан Фрейзер

На вершині своєї кар'єри «Джордж з джунглів» Фрейзер заробляв дійсно великі гроші. Але необачність в особистому житті коштувала йому ще дорожче. Багато років за рішенням суду він виплачував колишній дружині 75 тисяч доларів на місяць на утримання дитини. На  початку 2013 року Брендан звернувся до суду з проханням знизити суму аліментів, доводячи, що 900 тисяч доларів на рік — сума для нього непідйомна. У відповідь екс-дружина подала на Фрейзера зустрічний позов за приховування фінансових активів. Чим закінчаться взаємні звинувачення, неясно, але відомо одне — на даний момент вони коштували акторові всього його статку.

 Fraser9

Кім Бесінджер

Так, лауреати «Оскара» теж бувають банкрутами! Кім підвела одна-єдина невдала інвестиція. Вона витратила $ 20 мільйонів, купивши місто Браселтон в штаті Джорджія на паях з декількома іншими інвесторами. Вони розраховували перетворити містечко в популярне туристичне місце, але план не спрацював, і через кілька років вартість інвестиції впала до $ 3,8 мільйонів. Актрисі довелося оголосити про банкрутство.

 1f9175c3dc9175d2bbb10a35d89291ea

Ніколас Кейдж

Талановитий актор з блискучою кар'єрою зіпсував своє життя через хворобливу ​​пристрасть, не дуже характерну для Голлівуду, — тяги до алкоголю. Будучи вічно напідпитку, він ніколи не рахував грошей, які немов витікали у нього крізь пальці. В результаті, до 2011 року він залишився без гроша, заборгувавши $ 14 мільйонів і маючи на руках претензію податкових органів ще на $ 13 мільйонів. До того ж від нього пішла дружина, яка була з ним 12 років, а через погану репутацію його перестали запрошувати на ролі. Чи впорається Кейдж з таким потоком неприємностей? Поки невідомо.

Men___Male_Celebrity__056961_