Новини про зірок
Подобається

Земфіру звинуватили в неадекватній поведінці (фото)

09/08/2016     Автор: admin
Земфіру звинуватили в неадекватній поведінці (фото)

ЗМІ припустили, що у Земфіри нервовий зрив 

Співачка Земфіра черговий раз опинилася в центрі уваги. У Ризі, перед прем'єрою спектаклю Михайла Баришнікова "Письмо человеку", біля Латвійської національної опери Земфіра обматюкала журналістів, повідомляє Корупція.Стар

ЗМІ пишуть, що журналісти і фотографи приїхали на прем'єру для того, щоб поспілкуватися і сфотографувати знаменитостей, які приїхали в оперу. Але співачка Земфіра різко відреагувала на присутніх журналістів. ЗМІ стверджують, що вона вискочила з машини, і підвищеним тоном вживала нецензурну лексику на адресу преси, після побігла на спектакль.

Земфіра

Складно пояснити таку поведінку Земфіри, тим більше, що сама артистка не коментує ситуацію. Серед представників ЗМІ з'явилося припущення, що у Земфіри нервовий зрив.

До слова, чути з вуст Земфіри лайку – ні для кого не є новиною. На концерті 1 квітня в "Олімпійському" співачка за допомогою нецензурної лексики прокоментувала виступ біатлоністів в минулому сезоні. А під час концерту у Вільнюсі Земфіра звернулася до фанатів з вимогою прибрати український прапор.