Новини про зірок
Подобається

ЗМІ: у Світлани Ходченкової новий бойфренд (фото)

08/08/2016     Автор: admin
ЗМІ: у Світлани Ходченкової новий бойфренд (фото)

Світлана Ходченкова заінтригувала своїх шанувальників фотографією у своїй соціальній мережі

Днями актриса Світлана Ходченкова опублікувала фотографію на своїй сторінці в Instagram, якою заінтригувала своїх шанувальників і звернула на себе увагу преси. На знімку акторки помічений загадковий молодий чоловік, повідомляє Корупція.Стар

Як з'ясували журналісти, актриса на вихідні поїхала відпочивати в Конаково, на березі Волги. І там вона була не одна, про що "говорить" фотографія.

Світлана Ходченкова поділилася знімком, на якому вона позує в бікіні. Автором фото став чоловік, який сфотографував і себе теж.

У кадр потрапили ноги чоловіка, якого журналісти назвали коханим Ходченкової. Про нього поки нічого не відомо. До того ж, Світлана Ходченкова не дає коментарів з цього приводу. А шанувальники вже не раз запитували її, хто ж цей чоловік на фото.

Не дивно, що Світлана Ходченкова не бажає говорить про своє особисте життя. Нещодавно вона розлучилася зі своїм нареченим. Але пліткарів це не зупиняє. Відзначимо, що актрисі раніше приписували роман з актором Дмитром Малашенко. Ця інформація не підтвердилася.

13741151_1115903648484605_2055185843_n (1)