Новини про зірок
Подобається

Шанувальники назвали дочку Дмитра Малікова безголосою (відео)

08/08/2016     Автор: admin
Шанувальники назвали дочку Дмитра Малікова безголосою (відео)

Родичі Стефанії Малікової встали на її захист

16-річна дочка Дмитра Малікова Стефанія презентувала свій новий кліп. Він за добу набрав більше 25 тисяч переглядів. І, згідно з рейтингами iTunes, він обійшов відео Тіматі і Кріда на пісню "Где ты, где я", яке довгий час лідирувало, повідомляє Корупція.Стар

Незважаючи на це, не всім сподобалося виконання пісні Стефанією Маліковою. Користувачі заявили, що у неї немає голосу і висловили своє невдоволення. Проте за сам кліп мови не йшло. До слова, відео було знято під час канікул Стеши на італійському курорті Форте-дей-Мармі.

Стеша Малікова повідомила, що над кліпом вона працювала сама. Батьків вона не залучала до роботи над ним:

Це моя перша серйозна робота. Кліп ми з моїми хлопцями зняли буквально за пару днів. Батьків я взагалі не долучала, хотіла все зробити сама.

На гнівні коментарі з приводу голосу своєї племінниці відреагувала Інна Малікова. Артистка пояснила підписникам, в чому різниця між вокалістом і виконавцем. Вона вважає, що Стеша, як виконавиця і артистка, зробила все добре. А звинувачення недоцільні:

Є два поняття… Вокалісти і виконавці. Вокалісти — це ті люди, які мають сильний, красивий голос. Думаю, перераховувати не треба… А є — ось зараз увага — Виконавці. Це ті люди, які Виконують пісні. Серед найбільших зірок можу звернути Вашу увагу на таких Великих співаків, як Марк Бернес або Леонід Утьосов…

Вона зазначила, що в їхній родині немає вокалістів і найголовніше їхнє завдання – розважати публіку. І з цим, на її думку, вони справляються. До того ж вона підкреслила, що її сім'я – артисти і музиканти, а не співаки.