Хто сексуальніше? Волочкова проти української балерини Каті Кухар (ФОТО)

08/08/2016     Автор: Катерина Гук
Хто сексуальніше? Волочкова проти української балерини Каті Кухар (ФОТО)

Пляжні фотографії балерин завжди приковують увагу – і панянок, які рівняються на фігури танцівниць, і чоловіків, які милуються ними.

Днями прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар порадувала шанувальників своїми знімками в купальнику з відпочинку. На фото співачка позує на тлі морського узбережжя. Відпустка в цьому році наша красуня провела в Одесі, передає Корупція.Стар

— Ми часто гастролюємо по всьому світу. Кожна країна багата своєю культурою і своїми курортами, — розповідає Катерина. — У цьому році відпочинок ми планували з двома маленькими дітьми і вирішили відвідати наш вітчизняний курорт. Давно не відпочиваючи в Україні, ми були приємно здивовані сервісом наданим нам в районі Савиньйон. Ми отримали море задоволення, відпочиваючи і купаючись під ялинами, вдихаючи хвойний запах сосен і кипарисів". 

На відпочинок чарівна балерина привезла цілу колекцію бікіні, в яких блищала на морі і в басейні, демонструючи ідеальний прес, пружні сідниці і не хизуючись розтяжкою, — а це, до речі, улюблена поза російської колеги Каті Кухар, — Анастасії Волочкової.

24192284 24192283 24192281 24192280 24192279 24192278 24192273

На відміну від балерини-українки, яка обирає мереживні купальники, які спокусливо відкривають сідниці, Волочкова обожнює мікробікіні, які зовсім не залишають місця для загадки. Настя часто прогадує з розмірами, "випадково" демонструючи на пляжі груди, за що і отримує на свою адресу таку ж неприкриту, як і її купальники, критику: "Чоловіки! Ну візьміть її вже хто-небудь!!! Настя явно хоче сексу", "Зовсім з'їхала з глузду", "Подумай про свою доньку". Волочкова реагує з вдячністю і заохочує острословцев – як не крути, це все піар: "Поки я відпочиваю і можу собі дозволити багато чого, ви живете не своїм життям, а моєї. Обговорюйте частіше! Та більше!".