Плітки
Подобається

10 Зірок, які торгували власним тілом (ФОТО)

07/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
10 Зірок, які торгували власним тілом (ФОТО)

Не секрет, що актрис у минулому прирівнювали до жриць найдревнішої професії. 

Та й сьогодні говорять, що молоді зірки сплять з продюсерами.

Але вони вдало приховують свої секрети, а піар-машина працює на повну котушку, щоб представити публіці її героїнь у чистому, променистому світлі. Однак, трохи брудних чуток піару не зашкодить. Адже ми знаємо, що немає диму без вогню. Представляємо ТОП-10 зірок, які працювали в ескорті.

10. Ченнінг Татум

1

Перш ніж стати зіркою Голлівуду, Татум працював стриптизером в клубі у Флориді під псевдонімом Чен Крауфорд. Коли його акторська кар'єра пішла вгору, його колишній бос продав запис його виступу редакції US Weekly. Новина була шокуюча, але Татум поставився до цього спокійно, сказавши, що не бачить в цьому нічого ганебного.

9. Маргарет Чо

2

У 2015 актриса комедій Маргарет Чо зізналася, що в молодості працювала в секс індустрії. «Це була просто робота. Важка, але добре оплачувана робота. Все чесно, нічого ганебного в цьому немає ».

8. Кортні Лав

3

Відома рок-діва до того, як зустрітися з Куртом Кобейном, працювала стриптизеркою в Лос-Анджелесі на початку 1980х років. На гроші, які вона заробила, вона купила музичне обладнання і мінівен. Інвестиція була досить успішною — на початку 90-х коли вони з Кобейном одружилися, її група Hole записала свій дебютний альбом — Pretty on the inside.

7. Кріс Претт

4
Як і Ченнінг Татум, до того як стати зіркою таких блокбастерів як «Вартові Галактики» і «Світ Юрського Періоду», Претт заробляв на життя знімаючи з себе одяг. Але Кріс не так часто згадує свою кар'єру стриптизера, не тому що соромиться говорити про це, а тому що вважає себе не дуже хорошим танцюристом.

6. Діабло Коді

5
Як і багато інших зірок, Діабло Коді не соромиться свого минулого в індустрії для дорослих. Сценаристка «Джуно» в минулому танцювала стриптиз в нічному клубі. У той же час вона публікувала статті в місцевій газеті, а коли стала відомою, навіть опублікувала мемуари, присвячені періоду роботи в стриптиз-клубі.

5. Сьюзі Фейвор Хемілтон

4
Більшість людей, про кого йде мова в цій статті, працювали в секс-індустрії до того, як стати відомими, але це не про нашу героїню. Відома бігунка, учасниця Олімпійських ігор — в 1992, 1996 і 2000, після закінчення своєї спортивної кар'єри зайнялася проституцією. У 2011 році, незважаючи на заміжжя, вона надавала послуги з ескорту, хоча гроші їй не були потрібні. Пояснила вона це тим, що на той момент була в глибокій депресії.

4. Хав'єр Бардем

7
З усіх про кого тут йшлося, Бардем, провів в секс-індустрії найменше часу. Але все ж. Якось Бардема помітили танцюючим стриптиз під пісню "You Can Leave Your Hat On». Переможець «Оскара» провів цілий день як стриптизер. І знаєте хто давав йому моральну підтримку в цьому? Його мати і сестра.

3. Розанна Барр

8
В кінці 80-х Розанна Барр виступала в стендап і підробляла офіціанткою. Вона була одружена і мала трьох дітей і ледве зводила кінці з кінцями. Це стало причиною того, що вона вдалася до проституції , щоб оплатити рахунки. Зрештою вона розлучилася з чоловіком і повністю пішла в стендап.

2. Аль Пачіно

9
Відомий актор Аль Пачіно в 1960 надавав сексуальні послуги дорослим жінкам, щоб мати можливість прогодувати себе. «Коли мені було 20 років, я забезпечував собі життя в Сицилії, продаючи єдине що у мене було — моє тіло. Дорослі жінки давали мені їжу і дах над головою в обмін на секс». Врешті-решт він повернувся в США і в подальшому став одним із найбільш упізнаваних зірок Голлівуду.

1. Леді Гага

10

Коли їй було 18 років, вона покинула рідну домівку і відмовилася приймати допомогу від батьків. Тоді вона почала заробляти на життя стриптизом. Леді Гага танцювала в чорному шкіряному прикиді під пісні груп Gun'n'Roses і Black Sabbath. З тих пір музика змінилася, чого не скажеш про рухи під час виступів.