Звездные скандалы
Подобається

Максим Галкін прокоментував розлучення з Аллою Пугачовою

06/08/2016     Автор: Яна Романська
Максим Галкін прокоментував розлучення з Аллою Пугачовою

Російський шоумен Максим Галкін заперечує свої зради і звинувачує журналістів у підігріванні чуток навколо його розлучення з Аллою Пугачовою.

Минулого тижня стало відомо, що найбільш обговорювана пара російського шоу-бізнесу розпалася: Алла Пугачова і Максим Галкін більше не живуть разом. Джерела, близькі до зірок, не виключають остаточний розрив між колишніми закоханими, хоча офіційно мова про розлучення поки не йде, передає Корупція.Стар

Російським ЗМІ вдалося отримати коментар від самого Максима Галкіна. Шоумен повідомив журналістам, що слух про розлучення хибний, а в його відносинах з Аллою Пугачовою нічого суттєво не змінилося.

"Ти знаєш, якщо ти про тиі чутки, які циркулюють в пресі і Інтернеті, то це неправда, — заявив Галкін одному з журналістів. — Ми до цього не маємо ніякого відношення. Як довести, що дим без вогню буває? Ну, я навіть думаю, що не те, що там без вогню — навіть сірники не чиркнув".

Однак зазначимо, що чутки про розрив Алли Пугачової і Максима Галкіна знаходять все більше підтверджень. Так, днями в ЗМІ з'явилася інформація про те, що знаменита російська артистка вирішила відмовитися від спільних виступів з чоловіком. Вперше за кілька років Примадонна проведе передачу Різдвяні зустрічі не з ним, а з російським співаком Григорієм Лепсом.

Нагадаємо, в кінці червня між 64-річною співачкою Аллою Пугачовою та її 37-річним чоловіком Максимом Галкіним вибухнув великий скандал. До співачки дійшли чутки про зраду її коханого. А минулого тижня стало відомо, що найбільш обговорювана пара російського шоу-бізнесу розпалася: Алла Пугачова і Максим Галкін більше не живуть разом. Джерела, близькі до зірок, не виключають остаточний розрив між колишніми закоханими, хоча офіційно мова про розлучення поки не йде.