Зіркові скандали
Подобається

Телеведуча Ольга Бузова «обскакала» Бородіну і шокувала анорексією (ФОТО)

04/08/2016     Автор: Катерина Гук
Телеведуча Ольга Бузова «обскакала» Бородіну і шокувала анорексією (ФОТО)

Телеведуча Ольга Бузова по праву вважається однією з найбільш популярних вітчизняних знаменитостей. 

Нещодавно журнал «Форбс» навіть включив її в список знаменитостей з найвищим річним доходом, передає Корупція.Стар

За даними журналу, Ольга, як і її колега Ксенія Бородіна, отримали за останній рік приблизно за вісімсот тисяч доларів. Однак гроші – не єдине надбання Ольги Бузової. З вигляду здається, що життя у телеведучої просто ідеальне.

Ідеальне ще й тому, що Ольга має коханого чоловіка. Ось вже чотири роки Бузова живе в шлюбі з футболістом Дмитром Тарасовим. За цей час подружжя жодного разу не дало приводу засумніватися в їх спільному щасті. Схоже, Бузова і Тарасов живуть душа в душу. А напередодні Бузова ще раз це довела, опублікувавши у своєму Інстаграмі зворушливі фотографії з чоловіком.

У свій час парочка поїхала відпочивати в Монако. До речі, в минулі вихідні вони провели разом в передмісті Москви. А буквально два місяці тому повернулися з відпустки в Еміратах. Загалом, відпочивають зірки більше, ніж працюють, але це тільки на перший погляд.

1470308216_3 1470308198_1441046361_bezimeni-17 1470308183_2
Насправді Бузова працює навіть коли відпочиває. І результати цієї роботи виявилися наочними. Профіль Ольги в Інстаграмі перевищив відмітку в шість мільйонів передплатників. За цим показником Бузова навіть випередила колегу Бородіну. У тієї на даний момент налічується трохи менше – 5,9 мільйона підписників.

Вираз «Бузова обігнала Бородіну» шанувальники часто використовують і в обговоренні особистого життя зірок. Справа в тому, що якщо Ольга може похвалитися стабільністю відносин з чоловіком, то Бородіна ось вже розлучається з третім чоловіком. У цей список включаємо і Михайла Терьохіна, адже з ним Ксенія жила в цивільному шлюбі.

Паралельним курсом Бузову багато критикують. Якщо раніше її дорікали в її спробах співати і писати книги, то тепер критика змінилася занепокоєнням. Справа в тому, що Ольга, як вважають прихильники, занадто худа. На останніх фото, зроблених в Монако, Бузова дійсно виглядає занадто худою. Фанати прийшли до висновку, що телеведучої пора звернутися до лікаря.