Плітки
Подобається

Екс-учасниця «Тату» Юлія Волкова інтригує фанатів новим бойфрендом (ФОТО)

02/08/2016     Автор: Катерина Гук
Екс-учасниця «Тату» Юлія Волкова інтригує фанатів новим бойфрендом (ФОТО)

Нещодавно екс-учасниця гурту "Тату" Юлія Волкова в своєму Instagram натякнула на нову любов і зміни в особистому житті.

У відпустку зірка відправилася не тільки з двома дітьми: її супроводжував таємничий коханий, передає Корупція.Стар

Юлія не заперечила наявність нового чоловіка в своєму житті, проте і зайвий раз афішувати його не захотіла. Але все ж від спокуси розбурхати шанувальників співачка не відмовилася: вона регулярно викладає фото, на яких чоловік зображений лише частково. Таким чином, фоловери до сих пір не змогли розгледіти обличчя обранця Юлії.

На свіжому знімку в Instagram Юлія зробила Селфі біля квітів. Однак, якщо придивитися, то ззаду за співачкою стоїть чоловік у білій футболці. Як і раніше, співачка не показала коханого повністю, проте ще раз натякнула на нові відносини. "Вгадайте, про що я зараз думаю?", — Запитала співачка зацікавлених підписників.

93ac4b81a77bc907009df2dbdde0b5ec

"Ти думаєш про кохання … справжнє кохання", "Про секс", "Про те, хто стоїть позаду вас і обіймає", "Про нього", "Про третю дитину", — такі варіанти пропонували фоловерів. Також вони робили безліч компліментів співачці, захоплюючись її красою. "Юлія, прекрасна, красива, захоплюються і чарівна серця одним лише скороминущим поглядом", "Ти нереально красива", — писали інтернет-користувачі.