Новини про зірок
Подобається

Андрій Макаревич дав пояснення своєму висловлюванню про «рабів» (фото)

02/08/2016     Автор: admin
Андрій Макаревич дав пояснення своєму висловлюванню про «рабів» (фото)

Андрій Макаревич готовий підписатися під кожним своїм словом

Лідер групи "Машина времени" Андрій Макаревич в одному зі своїх недавніх інтерв'ю заявив, що росіяни не вміють думати і аналізувати, вони, за його словами, як були рабами, так і залишилися. Це висловлювання в ефірі радіостанції "Эхо Москвы" викликало багато обговорень, повідомляє Корупція.Стар

Журналістам вдалося отримати коментар Макаревича щодо того, що ж він під цим мав на увазі. Як повідомляє "Комсомольська правда", Макаревич не відмовляється від своїх слів. Він підкреслив, що рабська психологія у людей досі сидить в хребтах:

Наскільки пам'ятаю, я сказав наступне: що, взагалі кажучи, велика частина населення планети — ідіоти, це всім давно відомо. Наша країна в цьому сенсі, на жаль, не виняток. От і все. Я готовий під цим підписатися.

Андрей Макаревич

Макаревич каже, що не збирався нікого таким чином образити. Це, як він стверджує, констатація фактів, яка йому, як і всім, неприємна.

Відзначимо, що часто артисти, знамениті творчі люди опиняються в центрі уваги політичних, національних конфліктів. Макаревич не став винятком.