Новини про зірок
Подобається

Макс Барських зі своїм новим хітом став номер один в Україні (фото)

01/08/2016     Автор: admin
Макс Барських зі своїм новим хітом став номер один в Україні (фото)

Макс Барських продовжує утримувати першість в українських радіо чартах

З моменту офіційного релізу суперхіта "Хочу танцевать", який вийшов в 2015 році, Макс Барських продовжує утримувати першість в українських радіо чартах, повідомляє Корупція.Стар

Співак випустив 4 музичних блокбастера —в слід за "Хочу танцевать" на радіо і в телеефір в країнах СНД, Прибалтики, Німеччини та Ізраїлю завоювали хіти артиста "Подруга-ночь", "Hlop, Hlop, Hlop" і "Займемся любовью", останній з яких через 24 тижні з моменту релізу знову очолює хіт-паради країни.

За даними медіапортал tophit.ru пісню програли тільки в радіоефірі України понад 71,5 тисячі разів. Сингл "Займемося любов'ю" Макса Барських за підсумками підрахунку голосів радіослухачів зайняв перше місце на Русском радио Україна.

макс барських

Також пісня Макса Барських увійшла в трійку лідерів популярного чарту "Top Hit Weekly Ukraine" і показала один з найвищих рейтингів за кількістю ефірів в програмах по заявкам.

Відзначимо, що LOBODA також побила рекорд. Але вона побила рекорд своїх суперхітів "Пора домой" і "40 градусов". Сингл "К черту любовь" визнаний одним з найуспішніших хітів співачки.