Співачка Анастасія Стоцька показала себе до і після макіяжу (ФОТО)

31/07/2016     Автор: Катерина Гук
Співачка Анастасія Стоцька показала себе до і після макіяжу (ФОТО)

Російська співачка Анастасія Стоцька в Instagram показала шанувальникам, які вміння і навички вона отримала, закінчивши базовий курс візажиста.

Анастасія Стоцька не тільки гарно співає — виявилося, що зірка ще може похвалитися іншими талантами, передає Корупція.Стар

З'ясовувалося, що Стоцька пройшла базовий курс візажиста, щоб вміти самостійно наносити гарний макіяж. Нещодавно співачка сфотографувала величезна кількість косметики, за допомогою якого вона створює гарний мейк-ап.

Щоб наочно продемонструвати шанувальникам свої навички, Анастасія вирішила показати результат своєї роботи. Стоцька вирішила зробити собі гарний макіяж і опублікувати фото "до" і "після", таким чином, показавши фоловерів свої вміння як професійного візажиста.

81e65148859b147b716d346d74691063

Макіяж дійсно вдався. Співачці вдалося вигідно підкреслити очі, зробивши їх більш виразними і вирівнявши тон шкіри. Шанувальники похвалили роботу Стоцької, проте зійшлися в думках, що без макіяжу Анастасія також виглядає дуже привабливо.

"Гарненька без і з макіяжем", "Класно. А взагалі, і до, і після хороша", "Дуже хороша на обох фотках", "Ти в будь-якому вигляді красуня", "Без макіяжу така ніжна красуня", — писали шанувальники схвальні коментарі в Instagram співачки.