Зіркові скандали
Подобається

Олю Полякову використовують!

31/07/2016     Автор: Катерина Гук
Олю Полякову використовують!

Полякова в шоці: торгова марка слабоалкогольних напоїв продає її автографи.

Менеджмент співачки виступив з офіційною заявою про те, що артистка не має ніякого відношення до акції, запущеної цією маркою, передає Корупція.Стар

Компанія незаконно використовує образ Суперблондинки і її ім'я для розкрутки і просування своєї продукції. Зокрема, була запущена рекламна акція з використанням компіляції іміджу Олі Полякової, а один з смаків виробленого компанією алкогольного напою і зовсім названий псевдонімом співачки.

Торгова марка закликає користувачів соцмереж відзначати на сторінці своєї продукції артистку, а предметом розіграшу акції нібито є автограф виконавиці і «сюрприз в стилі Полякової».

На прохання менеджменту артистки врегулювати питання з незаконним використанням образу і бренду співачки представники марки не відреагували.

IMG_6500r2-1-e1469875443581

— Це не тільки неповага до артиста, а й до закону. Упевнений, що це непорозуміння — на рівні недобросовісних маркетологів. І ми будемо звертатися до керівництва компанії, щоб розібратися в цій ситуації. При необхідності ми готові залучати юристів, — прокоментував інцидент продюсер співачки Михайло Ясинський.

Менеджмент Олі Полякової закликає її шанувальників ігнорувати незаконне використання імені артиста шахраями. Про реальні акціях і інших активностях співачки оперативно повідомляється на офіційних ресурсах артиста.