Зіркові скандали
Подобається

Фанатка народила Марату Башарову сина

31/07/2016     Автор: Катерина Гук
Фанатка народила Марату Башарову сина

Пристрасті навколо цього персонажа вітчизняного шоу-бізнесу встигли рік як вщухнути, але 41-річний улюбленець жінок, не зовсім джентльмен, але в перевагах вірний блондинкам, знову дав жару на Московському кінофестивалі.

На церемонію закриття дітища Микити Сергійовича Марат Башаров з'явився з новою супутницею, яка була вагітна, місяці так на 7-8-му. І це лише через рік після розлучення з Катериною Архаровою, актрисою і моделлю, яку він ледь не вбив власними руками, передає Корупція.Стар

Ризикнути стати новою пасією цього темпераментного і знаменитого чоловіка вирішила співробітниця банку Єлизавета Шевиркова. Будучи фанаткою актора, 29-річна блондинка просто написала йому в соцмережах, запропонувала зустрітися і доклала до листа знімок на повний зріст. Той відповів.

Не минуло й року, а вони — молоді батьки. Увечері 28 липня Єлизавета Шевиркова, народила Башарову сина в одному з московських пологових будинків.

Читайте також: Зірка «Кухні» засліпила публіку неймовірним чином
Актора з величезною радістю привітали з цим щасливою подією товариші з Хокейного клубу артистів.

«У Марата Башарова народився син! Сьогодні 28 липня ХК «Комар» вітає нападаючого команди Марата Башарова з народженням сина! Вага 3.410 кг, зріст 53 см! Від щирого серця бажаємо родині Марата здоров'я, щастя, любові і ще як можна більше радісних миттєвостей! Ура !!! »- опубліковано на офіційному сайті команди.