Звездные скандалы
Подобається

Гарік Харламов шокував фото з дочкою (ФОТО)

29/07/2016     Автор: Яна Романська
Гарік Харламов шокував фото з дочкою (ФОТО)

У щільному робочому графіку Гаріка Харламова і Христини Асмус утворився невелику перерву, яку пара поспішила зайняти відпочинком. Подружжя в черговий раз обрало для проведення відпустки Грецію, а саме Халкідікі.

У відпустку з батьками вирушила і їх чарівна дворічна дочка — Анастасія. Актриса з чоловіком не часто публікують знімки малятка, тому кожен новий фанат зустрічає з підвищеним інтересом, передає Корупція.Стар

На жаль, поки що їм вдалося лише оцінити шикарну шевелюру дочки Гарика і Христини, адже її обличчя батьки не показують. Втім, фанати завжди пишуть на адресу прекрасного сімейства величезну кількість компліментів. Однак, останній знімок Насті з татом, який опублікувала артистка в мікроблозі, викликав у прихильників не тільки позитивні емоції.

Справа в тому, що багато хто з коментуючих виявилися обурені тим, що Христина, яка старанно приховує обличчя дівчинки, не подумала зробити те ж саме з іншою частиною її тіла, показавши дитину, якій взимку виповниться три роки, абсолютно голою.

А інша частина недоброзичливців обрушилася з критикою на адресу Харламова, який трохи поправився, що стало особливо помітно на опублікованій фотографії.

 

 

#Greece #отпуск ☀️⛵️

Фото опубликовано Asmus Kristina (@asmuskristina)