Новини про зірок
Подобається

Як Руслана ліс рятувала (фото)

27/07/2016     Автор: admin
Як Руслана ліс рятувала (фото)

Співачка підтримала ініціативу Володимира Гройсмана

Співачка Руслана вирішила підтримати ініціативу прем'єра України Володимира Гройсмана по боротьбі з вирубкою лісів в Карпатах, повідомляє Корупція.Стар

Про це вони написали в facebook.

"Я готова надати Володимиру Борисовичу гарячу інформацію з місць вирубки з високогірних районів, щоб розглянути те, чого не побачать за допомогою аерофотозйомки", – написала співачка.

При цьому Руслана уточнила, що планує пробути в Карпатах рік.

"Щонайменше рік я буду перебувати в Карпатах з серією експедицій, досліджуючи унікальні ліси", – написала співачка.

На її повідомлення прем'єр швидко відреагував і подякував за ініціативу.

"Спасибі Ruslana Lyzhychko за готовність приєднатися до ініціативи наведення порядку з варварською вирубкою лісів. Дуже важливо, щоб ця задача стала дійсно спільною справою і влади, і громадськості. Обіцяю зі свого боку реагувати на сигнали від Руслани та інших громадських активістів", – написав він.

Разом з тим політик пообіцяв знайти тих, хто "кришує" незаконну вирубку лісів.

"Упевнений, що ми отримаємо прекрасний стартовий матеріал, щоб системно розібралися, хто рубає ліси, хто це "кришує" і хто на цьому заробляє", – написав він.

При цьому Руслана зазначила, що в Карпатах вона не тільки за лісами стежитиме, а й займатися творчістю, працюючи над новим альбомом.

"У Карпатах я не тільки вивчаю унікальні секрети давньої гуцульської культури, а й створюю свою нову музику. Записую нові треки на вершинах гір, в місцях "дивного екстриму" (де мене бували хіба що ведмеді)", – зазначила вона.

У той же час співачка уточнила, що всю інструментальну частину вони вже майже завершили у неї в студії: "А вокал я вирішила писати саме в горах", – підсумувала Руслана.

1_main