Євробачення 2017: восени проведуть другий спільний Національний відбір на пісенний конкурс (фото)

26/07/2016     Автор: admin
Євробачення 2017: восени проведуть другий спільний Національний відбір на пісенний конкурс (фото)

Костянтин Меладзе: "Ми очікуємо ще більшу кількість виконавців – як початківців, так і артистів зі стажем"

Телеканал СТБ разом з UΛ: Перший починають підготовку до другого спільного Національному відборі на "Євробачення". Прийом заявок від груп і вокалістів, які бажають представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі в травні 2017 року, стартує 1 вересня. Музичним продюсером Національного відбору, як і раніше, буде Костянтин Меладзе, повідомляє Корупція.Стар

За словами керівника Національного відбору Наталії Франчук, в цьому році вибір представника від України стане ще більш масштабним, а кількість прямих ефірів в лютому 2017 року може збільшитися.

 

Відбір на "Євробачення" вперше став національним рухом з абсолютно прозорим голосуванням. Фінал 21 лютого зібрав рекордну кількість унікальних голосів як серед розважальних проектів СТБ, так і за історію національних відборів на UΛ: Перший: за годину було прийнято 382 602 голоси, з яких 344 268 є унікальними (тобто тільки 10% тих, хто проголосував глядачів підтримали більше, ніж 1 учасника). В цьому році ми, безумовно, збережемо систему голосування такої ж. А щоб у глядачів був максимально широкий вибір, ми готові збільшити кількість прямих ефірів і показати всіх гідних артистів.

Наталія Франчук

Євробачення 2017

Музичний продюсер Національного відбору Костянтин Меладзе закликає молодих українських артистів не боятися конкуренції з іменитими співаками і подавати заявки на участь.

 

У минулому році ми переглянули близько 1500 аудіо- та відео-заявок, відібравши в прямі ефіри 18 виконавців. У цьому році ми очікуємо ще більшу кількість виконавців – як початківців, так і відбулися. Я абсолютно переконаний, що у нас в країні багато молодих , талановитих, сучасних, які думають музикантів, які можуть гідно представити Україну на міжнародному конкурсі "Євробачення". Те, що вони будуть конкурувати з іменитими виконавцями – це дуже правильно, це освіжає палітру, вносить елемент несподіванки. зі свого боку, ми будемо всіляко допомагати учасникам підготуватися належним чином, – дуже хочеться, щоб Національний відбір став не тільки стимулом для музикантів, а й щорічним музичним відкриттям для українців.

Костянтин Меладзе

Євробачення 2017

Цього року практика фінансової підтримки представника від України на Пісенного конкурсі "Євробачення" збережеться. Всі фінансові витрати, пов'язані з організацією і проведенням всеукраїнських кастингів і прямих ефірів Національного відбору також несе СТБ.