Новини про зірок
Подобається

Яна Соломко показала нове фото з чоловіком (ФОТО)

25/07/2016     Автор: Яна Романська
Яна Соломко показала нове фото з чоловіком (ФОТО)

Співачка останнім часом частенько балує фанатів сімейними фотографіями.

Як тільки Яна Соломко вийшла заміж в її Інстаграмі рідко з'являлися спільні знімки, на яких вона позує разом зі своїм чоловіком. Найчастіше шанувальники бачать співачку одну або з її малятком на руках, до речі, обличчя й ім'я дочки Соломко досі приховує від громадськості, передає Корупція.Стар

Днями у чоловіка Яни був День народження, подружжя прогулялося на невеликій яхті і порадувала публіку романтичними селфі. А ось свій День народження Соломко відзначала ще спочатку липня, правда, вона перенесла святкування на кілька тижнів, щоб відзначити відразу і свої і чоловіка іменини. Тепер співачка і нова ведуча в проекті «Зважені та щасливі» вирішила похвалитися фотографією з вечірки в гавайському стилі, яка була організована спеціально для неї і її чоловіка.

Підписала Яна це яскраве фото так:

«Добре що ми з чоловіком можемо святкувати наші дні народження в один день! Я дуже рада, що моя ідея всім дуже сподобалася!! Гавайська вечірка вдалася!!!». 

Фанати викупали парочку в компліментах, а також деякі не посоромилися попросити, щоб їм показали ще хоча б кілька фотографій з гавайської вечірки.

1469457507_solomko