Плітки
Подобається

Оце так! «Холостяк» ліг в ліжко з незнайомкою

22/07/2016     Автор: Катерина Гук
Оце так! «Холостяк» ліг в ліжко з незнайомкою

Про свої інтимні пригоди головний холостяк Росії відверто розповів на прем'єрі фільму «Вставай і бийся» в Петербурзі.

Після фіналу шоу «Холостяк» пройшло вже два місяці, але шанувальники проекту досі гадають, чому Олексій Воробйов не вибрав жодну з його учасниць, передає Корупція.Стар

А в пресі раз у раз з'являються повідомлення про нові романи співака. Досить згадати недавній сексі-танець Воробйова з китайською актрисою, зіркою фільму «Таксі-3» Бай Лін. Або еротичні па, які співак виробляв на одній із закритих вечірок в Москві — тоді його партнеркою стала нікому не відома дівчина з  тусовки.

 

 Ось і вчора Воробйов, представляючи на петербурзької студії «Лендок» новий фільм «Вставай і бийся» зі своєю участю, невтомно ловив на собі важкі погляди дівчат. І явно відповідав їм взаємністю. До речі, панночок на прем'єрі зібралося так багато і всі вони були так яскраво одягнені і нафарбовані, що створювалося враження: дівчата прийшли на кастинг «Холостяка».

Як справжній джентльмен, Воробйов намагався приділити увагою всім — багато жартував, цілувався і обіймався з дівчатами. Втім, поцілунки були не зовсім справжніми. А численні шанувальниці співака виглядали трохи розгубленими після перегляду нового фільму «Вставай і бийся». Дівчат явно вбили пікантні сцени, в яких актор фігурує в чому мати народила — та ще й лягає в ліжко з прекрасною незнайомкою.

Виявилося, що популярну в Італії актрису Джулію Мікеліні Воробйов затягнув в ліжко буквально через п'ять хвилин після знайомства. Звичайно, не без допомоги режисера, адже їм потрібно було знімати постільну сцену.

«Я стояв біля вікна голий, що само по собі не особливо приємно, якщо ти не нудист, та ще й було прохолодно. І тут підходить Джулія — ​​вона була в трусах, але зверху не дуже одягнена — і починає обнімати мене. І тут я подумав, що ближче і рідніше цієї людини зараз для мене немає на всьому білому світі. А далі ми вже пішли в ліжко і продовжили працювати », — розповів Воробйов.

 Завершилася прем'єра фільму міні-концертом Воробйова, який представив свій продюсерський проект — групу «Френди». Разом вони виконали кілька пісень, а потім холостяк відправився в фойє «Лендока», де близько години фотографувався і роздавав автографи всім бажаючим. А їх, як ви розумієте, було багато.