Зіркові скандали
Подобається

Едіта П’єха розкрила страшну таємницю своєї сім’ї

22/07/2016     Автор: Катерина Гук
Едіта П’єха розкрила страшну таємницю своєї сім’ї

Відома виконавиця Едіта П'єха зовсім недавно розповіла історію про свою родину.

За словами П'єхи, вітчим брата в дитинстві сильно балував хлопчика, в результаті якого виріс занадто гордовитим і зацикленим на собі. Едіта додала, що Юзеф не любив працювати, зараз живе на маленьку пенсію і відмовляється від допомоги знаменитої родички, передає Корупція.Стар

Також П'єха розповіла, що недавно дзвонила братові, а він заявив, що не знає її і чути про неї не хоче. Але виконавиця пробачила свого родича і не тримає на нього зла.

Юзеф ображений на сестру через те, що вона раніше говорила не найкращі речі про його батька. Едіта визнавалася, що вітчим її не балував і дозволяв собі зриватися, навіть коли вона була зовсім маленька. Однак остаточно Юзеф і виконавиця посварилися після того, як були унічножени могили родичів знаменитості.

За словами П'єхи, її мама, тато, вітчим і старший брат були поховані окремо в Польщі. Але в країні треба платити за кожне місце на кладовищі. Юзеф не сказав Едіті про це і вирішив заощадити, перепоховавши свого батька до мами. У підсумку через несплату поховання сім'ї П'єхи були знищені, а зараз на цьому місці спочивають інші люди.