Зіркові скандали
Подобається

Навіщо зірка серіалу «Усі жінки відьми» поголила голову? (ФОТО)

21/07/2016     Автор: Катерина Гук
Навіщо зірка серіалу «Усі жінки відьми» поголила голову? (ФОТО)

 Хвора на рак зірка «Усі жінки відьми» поголила собі голову.

Голлівудська актриса Шеннен Догерті, відома за серіалами «Зачаровані» («Усі жінки відьми») і «Беверлі-Хіллз 90210» поголила собі голову в ході лікування від раку. Фотографії процесу вона опублікувала в Інстаграм, передає Корупція.Стар

Догерті допомагали мати Роза і найкраща подруга Енн. Актриса зважилася на стрижку після того, як через хіміотерапію у неї почало випадати волосся. У березні 2015 року у Догерті виявили рак молочної залози.

Догерті супроводила шість знімків короткими поясненнями: «перший крок», «крок другий» і так далі. Її шанувальники в коментарях підтримали актрису.

«Ви виглядаєте прекрасно з будь-якою зачіскою. Залишайтеся такою ж сильною і видужуйте швидше, Шеннен!», — написав користувач під ніком aaronjeffery29.

1469048568_1

Кілька жінок розповіли в коментарях про свій досвід боротьби з раком.

Догерті 45 років. Вона з дитинства знімалася в телесеріалах. Світову популярність принесла їй роль Бренди Волш в «Беверлі-Хіллз 90210». Крім серіалів актриса знялася в декількох художніх картинах, серед яких «Дівчатка хочуть повеселитися», «Смертельний потяг», «Гарячі пальми».