Зіркові скандали
Подобається

Донька Тома Круза одержима… дияволом? (ВІДЕО)

20/07/2016     Автор: Катерина Гук
Донька Тома Круза одержима… дияволом? (ВІДЕО)

Відомий актор Том Круз точно знає, що таке розкішне життя! Він неодноразово отримував звання найвисокооплачуванішого актору Голівуду, його статки складають 500 мільйонів доларів.  

Якщо більшість знаменитостей полюбляє купувати дорогі автівки, то Крузу більше до душі мотоцикли! Його залізний улюбленець – один з найдорожчих спорт-байків, і коштує він аж 72  тисячі доларів!, передає Корупція.Стар

Мотоцикл може розвивати швидкість до трьохсот двадцяти кілометрів на годину. Та це не головна залізна іграшка актора.

36 мільйонів доларів Том вирішив витратити на літак! Gulfstream IV – один з найпривабливіших приватних літаків у світі. У салоні величезні ліжка та цілі розважальні системи. На борту з комфортом можуть подорожувати 19 осіб.
А чергова покупка актора потрапила ледь не до всіх списків безглуздого марнотратства.  Коли його екс-дружина була вагітна, турботливий Том вирішив придбати цілий УЗД апарат, щоб спостерігати за розвитком дитини. За нього актору довелося викласти 200 тисяч доларів!

А після народження дитини Том подарував дружині віллу площею майже 1000 квадратних метрів за 35 мільйонів доларів. У маєтку 7 спалень, 9 ванних кімнат, басейни та тенісні корти. А сусіди – Вікторія та Девід Бекхеми.

Та найбільше своїх мільйонів Круз витратив на улюблену доньку Сурі, яку ЗМІ вже давно охрестили найрозбещенішою зірковою дитиною. За деякими даними, лише колекція взуття маленької принцеси коштує 150 тисяч доларів!

Том-Круз-вже-два-роки-не-спілкується-з-дочкою-13

Та це ще дрібниці в порівнянні з іншими подарунками. Наприклад, якось Круз подарував Сурі, здавалося б, звичайний будиночок на дереві… за 100 тисяч доларів! А згодом актор вирішив придбати для доньки і цілком реальний маєток у Нью-Йорку за 13,5 мільйони доларів!

Та згодом безмежну любов до доньки зупинила… церква! Так-так! Цього року актор заявив, що у його донечку вселився диявол! А потім Круз й зовсім відмовився спілкуватися із Сурі. Натомість актор розпродав усю нерухомість в США та придбав маєток, де колись жив засновник церкви саєнтологів. Ціна не розголошується.