Плітки
Подобається

Співачку не впізнати! Вагітність сильно змінила Алсу (фото)

18/07/2016     Автор: Катерина Гук
Співачку не впізнати! Вагітність сильно змінила Алсу (фото)

Алсу, яка готується у вересні стати мамою втретє, поділилася з шанувальниками своїми секретами жіночого щастя.

Співачка опублікувала зворушливу фотографію з чоловіком — Яном Абрамовим, а в підписі до знімка розповіла про те, якою має бути справжня любов, передає Корупція.Стар

«Важливо не що ти подарував і скільки витратив, по-справжньому важливо, що ти в це внутрішньо вклав і як часто думав про людину. Важливо не скільки у тебе перемог за спиною, статусів і досягнень, по-справжньому важливо і значимо — обіймаєш ти її на ніч, засинаючи під її подих, і залишилося в тобі то колишнє тепло, увагу і трепет, коли ви поруч. По-справжньому важливо не справа всього твого життя, нехай воно і улюблене і ти в ньому себе знайшов — це всього лише пил сприйняття нашого его, по-справжньому важливо дарувати і отримувати любов, піклуватися і бачити турботу, писати банальні смс-ки "скучаю "і летіти з роботи туди, де завжди чекають і де затишно. По-справжньому важливо лише одне в житті, став ти щасливою людиною чи ні … Любов не можна купити і запозичити, ця сама тендітна і рідкісна матерія, її аналогів в житті багато, як і в світі fashion повно копій під бренди, але творець завжди є істина, так само як і любов у вашому серці, адже якщо вона прийшла, ви її ні з чим вже не переплутати! »- розповіла Алсу.


Між іншим, шанувальники помітили, що у співачки під час третьої вагітності сильно змінився характер. У мікроблозі виконавиці стали все частіше з'являтися побажання любові і роздуми про життя. В очікуванні своєї третьої дитини співачка знову повернулася до свого давнього захоплення — малювання. Крім цього, фанати не могли не помітити, що Алсу, перебуваючи в «цікавому положенні» ще більше покращала. До слова, стать майбутньої дитини співачки поки невідома, але шанувальники не виключають, що в її родині нарешті з'явиться хлопчик.

39