Зіркові скандали
Подобається

Син Стоцької похуліганив у ресторані на дні народження (фото)

18/07/2016     Автор: Катерина Гук
Син Стоцької похуліганив у ресторані на дні народження (фото)

Співачка Анастасія Стоцька весело відсвяткувала перший ювілей свого єдиного спадкоємця. Синові зірки і її чоловіка Сергія виповнилося п'ять років.

Про деталі дитячого свята, який відбувся напередодні в одному з ресторанів в центрі Москви, Анастасія поки не встигла розповісти, передає Корупція.Стар

Мабуть, в день народження сина батьки вирішили скасувати абсолютно всі заборони для свого обожнюваного сина Олександра. І в фіналі вечірки в свою честь розпалений підвищеною увагою гостей до своєї персони, як це зазвичай буває на святкуванні дня народження, Саша заліз на стіл, за яким ще недавно сиділи запрошені на паті.

Малюк запросто прогулювався по ньому, немов по подіуму, а дорослі робили вигляд, що нічого не помічають. Імениннику дозволили досхочу побешкетувати. Співробітники ресторану не стали робити зауваження маленькому хулігану. Хоча очевидно, що якби на його місці був дорослий, без конфлікту не обійшлося б.

"Моя любов, з днем ​​народження!", — Підписала в мікроблозі відео за участю сина Анастасія Стоцька.

До речі, рік тому, в четвертий день народження сина, Анастасія також влаштувала велике свято з тематикою з його улюбленого мультфільму. Зал ресторану прикрасили кульками, а в його центрі красувався величезний портрет іменинника Саші з цифрою 4. На столах з солодощами стояли іграшки з мультика, а гостей розважали аніматори в костюмах героїв.

Варто відзначити, що в плані виховання Анастасія вважає себе в міру суворою мамою і виступає проти будь-яких покарань дітей. Анастасія Стоцька розповіла, за що і як лає сина"

"Дитину потрібно поважати і оберігати від небезпеки, а не самим ставати її джерелом ", — висловила свою думку одного разу співачка в мікроблозі. Стоцька вважає, діти стають некерованими тільки від нестачі уваги з боку батьків. Тому співачка і її чоловік намагаються проводити з сином Сашком весь свій вільний час, всіляко балуючи малюка.

797485 298894 Wx600_700303