Новини про зірок
Подобається

Олена Летюча здивувала фанатів фігурою в бікіні (фото)

17/07/2016     Автор: Катерина Гук
Олена Летюча здивувала фанатів фігурою в бікіні (фото)

Олена Летюча — не тільки борець за справедливість, прекрасна телеведуча і ікона стилю, але і просто красуня.

Про це вона вирішила в черговий раз нагадати своїм шанувальникам серією знімків в бікіні. Фотографії для консервативної Олени вийшли досить відвертими, втім, ймовірно, саме такого ефекту і домагалася екс-ведуча «Ревізору», повідомляє Корупція.Стар

Фотосесія, яка проходила на Сейшелах, була організована однією відомою маркою нижньої білизни і купальників. До слова, разом з Летючою, на білих піщаних пляжах позувала Олена Темнікова і Равшана Куркова. Така висока концентрація красунь навряд чи в результаті залишить когось байдужим.

До слова, фанати Олени все ніяк не дочекаються, коли ж, нарешті, відбудеться весілля телеведучої. Нагадаємо, що коханий телеведучої — бізнесмен Юрій Анашенков зробив їй пропозицію руки і серця в день Святого Валентина. З тих пір Летюча почала активну підготовку до урочистого одруження. Вона вже підібрала для себе весільну сукню і туфлі. Спеціально до весілля Олена зробила ремонт в квартирі, щоб почати сімейне життя в ідеальному «гніздечку». Так що, справа залишилася за малим. До речі, в своєму інтерв'ю на початку літа, Летюча зізналася, що весілля вже зовсім не за горами — знаменна подія в житті нареченого і нареченої має відбутися до осені.

2-135