Новини про зірок
Подобається

Лобода провела медовий місяць на Канарських островах (фото)

17/07/2016     Автор: Катерина Гук
Лобода провела медовий місяць на Канарських островах (фото)

Зовсім недавно в Києві стало однією сімейною парою більше: Олександра Лобода, ведуча програми «ПроФутбол», вийшла заміж за В'ячеслава Хижняка.

Відсвяткувати медовий місяць молодята вирішили на Канарських островах. Для відпочинку вибрали іспанський острів вулканічного походження — Тенеріфе. Вибір упав на нього через незвичайний кліматт: на півночі — величезна кількість різноманітної рослинності, а на півдні — суха пустельна територія.

У подорож вирушили не одні, а з друзями: «Хоча це весільну подорож, але ми вирушили разом з друзями, з якими у нас весілля було в один день. З'ясували це, коли запрошували один одного на саме святкування (сміється). Такі ось ми компанійські! Так що не роздумуючи вирішили відправитися на відпочинок », — ділиться Олександра, сообщает Коррупция.Стар

Саша і Слава не можуть собі уявити звичний для більшості безтурботний відпочинок на пляжі, так що вибрали активний варіант: огляд найвищої точки Атлантичного океану — діючого вулкана Тейде. Висота його — 3718 метрів. Щоб підтримати бойовий дух, шукачі пригод взяли з собою прапор України. Паре вдалося підкорити висоту 2800 м: «Під час крутого підйому відчувається різкий перепад температур. Через зміни тиску починає сильно крутитися голова. Все це особливо відчували на собі ми з коханим. Але який же неймовірний пейзаж відкрився нам зі схилів! Воно того варте: марсіанський ландшафт чорної пустелі біля підніжжя гори, навислі над океаном брили застиглої лави і тропічні ліси. Просто дух захоплювало! »- Розповідає ведуча. Вище нікого не пускають — для підйому необхідна спеціальна підготовка.

image (1)(1) image (2)(1) image (3)(1) image (4)(1) image (5)(1) image (6)(1) IMG_2322(1) (1)