Новини про зірок
Подобається

В життя Надії Мейхер-Грановської повернувся чоловік з її минулого!

15/07/2016     Автор: Катерина Гук
В життя Надії Мейхер-Грановської повернувся чоловік з її минулого!

Пів року тому Надя втретє стала матір'ю, після чого все вирішили, що з шоу-бізнесом 34-річна зірка остаточно зав'язала. Але ж ні. У травні відбудеться прем'єра її нового кліпу, який стане своєрідним трейлером до арт-проекту, — його співачка готується презентувати в кінці червня в Києві.

Це буде вистава, який носить робочу назвою Une Famme. Ідею проекту Надія виношувала два роки і зараз впритул наблизилася до його реалізації, передає Корупція.Стар

— Виною тому — моя любов до аргентинського танго, яким я займаюся вже кілька років, — каже артистка. — Таким чином я вирішила віддати данину своєї багаторічної любові цьому проникливому, запальному і такому красивому танцю.

В основу вистави покладено драматична любовна історія. Згідно сюжетної лінії, в житті головної героїні, у виконанні Надії, з'являється чоловік з її минулого. Навколо цього і закручується вся драматургія постановки. Сюжет буде розвиватися, попереджаючи поезією в авторському виконанні, а також піснями українською, російською, французькою та іспанською мовами.

В якості виконавця головної чоловічої ролі в кліпі і спектаклі Надя запросила відомого аргентинського танцюриста Mauro Caiazza, якого знайшла за допомогою соцмереж. У себе на батьківщині в Аргентині Мауро — зірка. Він — актор, танцюрист і хореограф. Надія запросила його в Україну, коли він працював у Лондоні на одному з проектів. І Мауро аргентинець прийняв пропозицію приїхати до Києва. Танцюрист провів з Мейхер-Граноской тиждень репетицій і поставив танець для кліпу.

Знімати свій ролик Надія довірила режисеру Аліні Діановій. Вона також виступає співрежисером в спектаклі Une Famme. Ідея кліпу, вистави та розробка образів належить Надії. А Аліна втілила задумки артистки в кадрі.

Кліп знімали на території арт-заводу «Платформа» в Києві. Пристрасний, запальний танець у виконанні Надії і Мауро, з численними складними елементами — піруетами і підтримками, супроводжувався музикою у виконанні квартету Kiev Tango Project — унікального «танго-оркестру», виконуючого величезний репертуар танго- різних країн, епох і жанрів.