Зіркові скандали
Подобається

Пластичний хірург розкрив обман Анджеліни Джолі

15/07/2016     Автор: Яна Романська
Пластичний хірург розкрив обман Анджеліни Джолі

Знаменитий пластичний хірург Гайк Бабаян в ексклюзивному інтерв'ю висловив думку, що Анджеліна Джолі не могла видалити молочні залози через страх захворіти раком. За словами фахівця, актриса просто вирішила привернути до себе увагу гучною новиною, передає Корупція.Стар

"Це повна маячня! Не бачу ніякого сенсу в цій операції.
 
Те, що вона видалила молочні залози, не дає гарантії того, що у неї не буде раку, якщо є схильність до цього, — зазначив хірург. — Зараз існують сучасні методи діагностики і лікування онкологічних захворювань на ранніх стадіях. Не можна так радикально вирішувати проблему. Я вам більше скажу — вона цього не робила! Просто не може бути, щоб фахівці такого рівня, з якими вона працює, порадили їй це зробити. Це чистої води піар!»

Нагадаємо, в березні минулого року Джолі зізналася виданню The New York Times, що перенесла операцію з видалення яєчників і фаллопієвих труб. Раніше актрисі видалили молочні залози. На цей крок Анджеліна пішла через великий ризик розвитку раку. Її мати померла у віці 56 років після 10 років безплідної боротьби з онкологічним захворюванням. Як виявилося, і сама Анджеліна є носієм «ракового» гена BRCA1.

«Мої лікарі з'ясували, що у мене 87-процентний ризик розвитку раку молочної залози і 50-процентний — яєчників. Як тільки я це дізналася, то вирішила не зволікати ні секунди і звести до мінімуму можливість захворювання. Я прийняла рішення зробити подвійну мастектомію. Я почала з молочних залоз, тому що в цьому випадку ризик захворювання був вище, та й операція на яєчниках складніша … »- розповідала актриса.