Новини про зірок
Подобається

Лариса Доліна стала завідуючою кафедри

15/07/2016     Автор: Катерина Гук
Лариса Доліна стала завідуючою кафедри

Співачка Лариса Доліна призначена завідуючою кафедрою естрадно-джазового співу Московського державного інституту культури. Про це повідомляє «Національна служба новин».

Указ про призначення підписав ректор вузу Іван Лобанов. Доліна змінить на цій посаді народного артиста Росії Заура Тутова, який керував кафедрою з 2009 року, передає Корупція.Стар

Як повідомив виданню «Підмосков'я сьогодні» чоловік і продюсер Долиною Ілля Спіцин, співачка входить в курс справ і знайомиться з колегами-викладачами.

У прес-службі закладу відзначили, що Лобанов, який перебуває на посаді ректора інституту всього рік, прагне йти в ногу з сучасними вимогами освіти, в тому числі і до викладацького складу.

Лариса Доліна — народна артистка Росії, відома і як естрадна, і як джазова співачка. Вона закінчила Московське музичне училище імені Гнесіних. За свою кар'єру випустила понад 20 альбомів. Виконала роль кубинської співачки Клементини Фернандес у фільмі Карена Шахназарова «Ми з джазу».

Московський державний інститут культури заснований в 1930 році. Колишні назви: Московський бібліотечний інститут, Московський державний університет культури і мистецтв.