Новини про зірок
Подобається

Дружина Ступки розповіла про майбутнє весілля (ФОТО)

15/07/2016     Автор: Катерина Гук
Дружина Ступки розповіла про майбутнє весілля (ФОТО)

Сьогодні Дмитро Ступка та Поліна Логунова влаштовують шлюбне святкування з друзями.

Онук Богдана Ступки Дмитро Ступка одружився на телеведучій Поліні Логунова ще в березні, але влаштувати грандіозну вечірку з цього приводу пара зібралася тільки зараз, передає Корупція.Стар

Втім, і тоді радісну подію Дмитро і Поліна гучно відзначали в одному зі столичних ресторанів, де зібралося чимало гостей.

 Але сьогодні в одному із заміських комплексів пара збирається влаштувати весілля своєї мрії. Про майбутнє свято Поліна Логунова розповіла своїм підписникам в Instagram:

— Наші дорогі друзі, наші безцінні організатори, всі, хто приймає в цьому участь неймовірні професіонали, які вкладають в наше свято 100500 себе! Я не зустрічала такої щирої енергетичної віддачі, напевно, ніколи! Саме весілля для мене сюрприз. Три сукні для мене пошили індивідуально і ексклюзивно. Кожне — шедевр і диво світла. Воістину, я найщасливіша жінка, бо у мене незамінні, вірні друзі, чоловік-чоловік мрії, сім'я, яка є прикладом любові і ніжності. Бажаю кожному плакати від щастя.

Dmitrij-Stupka-i-Polina-Logunova-svad-ba-2016 dmitriy-stupka-s-nevestoy-obyavili-o-date-svadby_1 57d600da2a5ed3ece098ad3c9bb3a7d2_dsc_6480