Зірка тижня
Подобається

Олександру Домогарову — 53: скандальний актор змінився до невпізнання (фото)

12/07/2016     Автор: Катерина Гук
Олександру Домогарову — 53: скандальний актор змінився до невпізнання (фото)

Російський актор Олександр Домогаров останнім часом сильно змінився зовні.

Нові знімки Домогарова опублікувала Евеліна Бледанс в Instagram. Шанувальники відзначили, що особа актора змінилося до невпізнання, передає Корупція.Стар

У коментарях до фотографії глядачі гадають, чим захворів Домогаров. У вівторок, 12 липня акторові виповнилося 53 роки.

Різкі зміни в зовнішності актора наштовхнули глядачів на думку про те, що Домогаров страждає від серйозної хвороби. Російські ЗМІ навіть опублікували новину про те, що актор був госпіталізований до Боткінської лікарні з підозрою на ішемічний інсульт.

Олександр поспішив спростувати всі чутки і заявив, що здоровий. "Я прекрасно себе почуваю. Голос бадьорий, настрій прекрасний, і я абсолютно спокійно реагую на публікації на цю тему, це все чутки. Приводу для занепокоєння немає", — прокоментував він журналістам.

Зміни в зовнішності актора пов'язують також з ударом, який довелося пережити акторові останнім часом. Близько півроку тому актор втратив кохану Ларису Черникову. Жінка багато років страждала від захворювання лімфатичної системи. Обраницю актора ввели у штучну кому після інфаркту. Але врятувати її не вдалося, вона померла в ніч з 6 на 7 жовтня.


Домогаров і Чернікова були разом з 2010 року. Вони познайомилися в літаку під час перельоту із Сімферополя до Москви.

Це зараз про Олександра Домогарова пишуть як про чоловіка, який страждає від втрати коханої. А ось років п'ять тому газети рясніли заголовками "Домогаров б'є своїх жінок".

Через резонансні публікації та чутки Олександр вважався деспотом, тираном і навіть алкоголіком.

371049 142334