Новини про зірок
Подобається

Зірка телепроекту «Дом-2» не засмагає через пухлину!

10/07/2016     Автор: Катерина Гук
Зірка телепроекту «Дом-2» не засмагає через пухлину!

Зірка телепроекту «Дом-2» бореться з недугою. Ірина Агібалова зізнається, що стала уважніше ставитися до свого здоров'я, адже все може обернутися непередбачувано.

Екс-учасниця реаліті-шоу впевнена: якщо вчасно не подбати про себе самому, потім не допоможуть ніякі лікарі, передає Корупція.Стар

Доброякісне новоутворення у голові в Ірини Агібалової виявили ще два роки тому. За словами жінки, моторошні мігрені мучили її з шістнадцяти років. Однак пізніше з'ясувалося, що це захворювання вроджене, при правильному лікуванні і своєчасному обстеженні воно не становить загрози здоров'ю.

Крім того, близько року тому в зірки знайшли ще одну пухлину, у молочній залозі. Ця новина приголомшила Агибалову і всю її сім'ю. Було проведено ретельне обстеження.

«При першому огляді мене налякали! Заявили, що груди потрібно видаляти, — розповіла «СтарХіту» Ірина Олександрівна. — Але досвідчений лікар мене заспокоїв: «Будемо лікувати без всяких операцій». Жінка без грудей інвалід! Хіба вам це потрібно? Результат не змусив себе довго чекати — на даний момент я відчуваю себе прекрасно ».

480x497_0xc0a8399a_12643709821468001430