Зірка тижня
Подобається

Анатолій Анатоліч з дружиною влаштували гавайське весілля (ексклюзивні фото)

10/07/2016     Автор: Катерина Гук
Анатолій Анатоліч з дружиною влаштували гавайське весілля (ексклюзивні фото)

Анатолій Анатоліч організував свою дружину Юлії незвичайний подарунок на її день народження. Ведучий подарував дружині справжнє гавайське весілля.

Днями дружина чоловіка Анатолія Анатоліча Юлія, яку друзі називають Юла, відсвяткувала свій день народження. Вітати кохану зі святом ведучий вирішив в дуже оригінальному форматі. Люблячий чоловік подарував Юлії зовсім не прикраси, — своїй дружині він подарував справжнє гавайське весілля, передає Корупція.Стар

Анатолій Анатоліч і Юла розписалися ще п'ять років тому, але тоді молодята відмовилися від святкування і просто удвох поїхали в Париж. І ось зараз ведучий зібрав всіх рідних і близьких родини, щоб влаштувати в день народження дружини їх весілля.

"Це був найнеймовірніший День народження в моєму житті !!! Мій коханий Анатолій Анатоліч влаштував справжній сюрприз! 5 з половиною років тому ми розписалися і поїхали в Париж без гучного святкування. І ось, на мій день народження, святкування відбулося! Це було наше гавайське весілля! я не знаю, як висловити захоплення, скажу тільки, що я дуже щаслива! " — Зізналася Юлія.

Іменинниця розповіла, що не очікувала нічого подібного в свій день народження.

"Для мене це був повний сюрприз! Ми домовилися зустрітися на пляжі, так як не планували гучно відзначати, а просто провести день разом. Яким же було моє здивування, коли я побачила всіх друзів! Гавайська весілля було незабутнім. Я дуже вдячна Толіку за такі емоції. Знаю точно, що з кожним роком я люблю його все більше. Він моє натхнення, приклад для мене і неймовірний тато. На наступний день ми показали відео церемонії нашим донькам. Вони дуже засмутилися, що не були присутні, і тато пообіцяв, що це весілля для нас не останнє".

Поділився своїми емоціями і Анатоліч: "Я радий, що знову закохався в свою дружину. Потрібно собі це нагадувати хоча б кожні 5 років шлюбу".

b0E5B 2(10873)