Новини про зірок
Подобається

Гайтана зізналася, що покинула сцену через проблеми зі здоров’ям (фото)

08/07/2016     Автор: Катерина Гук
Гайтана зізналася, що покинула сцену через проблеми зі здоров’ям (фото)

Співачка розповіла про творчу відпустку

На днях пройшов черговий випуск Show4You, яку веде співачка і телеведуча Lilu. Цього разу студію відвідала Гайтана, яка зараз повертається в український шоу-бізнес. У радіопрограмі згадували 1988 рік, Гайтана разом з Lilu говорила про дитинство, повідомляє Корупція.Стар

Як виявилося, в дитинстві Гайтана займалася настільним тенісом і, як і Lilu, вона кандидат в майстри спорту з настільного тенісу. Теніс займав настільки серйозне місце в житті гості радіошоу, що в дитинстві їй не вистачало часу на навчання, адже вона присвячувала його улюбленому виду спорту.

Розповіла Гайтана і про творчу відпустку: "Мені він просто був необхідний, та й потрібно було вирішити проблеми з голосовими зв'язками". Саме з цієї причини співачці і потрібна була відпустка від сцени і можливість проводити час в повному мовчанні.

Lilu вдалося дізнатися, що під час своєї творчої відпустки, Гайтана багато подорожувала, тривалий період була в Конго, де і концерти давала, і побувала на телешоу. Незважаючи на тривалу відпустку. Зараз вона шукає команду для зйомок нового кліпу і записує нові пісні.

95_main