Новини про зірок
Подобається

Сергій Безруков став батьком!

07/07/2016     Автор: Ігор Нагорний
Сергій Безруков став батьком!

Новина дня: Анна Матисон і Сергій Безруков стали батьками! Дружина актора народила дівчинку, яку назвали Марією, повідомляє Корупція.Стар

Про те, що Сергій Безруков стане батьком, стало відомо напередодні фестивалю "Кінотавр" у Сочі. Офіційну заява про це зробили представники подружжя.

"Щоб уникнути небажаного ажіотажу на фестивалі" Кінотавр "Сергій Безруков заздалегідь повідомляє своїм шанувальникам і журналістам, що вони з дружиною чекають дитину, — говорилося в повідомленні на офіційному сайті.

— Пара їде в Сочі на "Кінотавр" не відпочивати і не в якості гостей, а як учасники кінофестивалю.

Нагадаємо, що С. Безруков познайомився з майбутньою дружиною в минулому році на зйомках фільму "Чумацький шлях", який зняла як режисер Анна Матисон. Цей прекрасний творчий союз відразу привернув до себе увагу.

Наступний їхній спільний проект — драма "Після тебе", сценарій якої був написав спеціально під С.Безрукова — потрапив до конкурсної програми "Кінотавтра".

А одруження 42-річного Сергія Безрукова і 32-річної Ганни Матисон відбулося в березні цього року. С. Безруков не любить втручання в своє особисте життя, але про таку важливу подію як весілля промовчати не зміг (в його зверненні збережені авторська орфографія, пунктуація і експресія):

"Дорогі мої, Хорроші !!!!!) Щоб уникнути величезної кількості пересудів і чуток повідомляю вам про свій новий статус! Так! Одружився! Спасибі всім за щирі вітання і розуміння !!! Щастя вам і побільше СОНЯЧНИХ ДНІВ у вашому житті !! ! Спасибі! З ВЕСНОЮ УСІХ ВАС !!!! "