Новини про зірок
Подобається

Джамала про Євробачення-2017!

07/07/2016     Автор: Катерина Гук
Джамала про Євробачення-2017!

Для проведення в Україні пісенного конкурсу "Євробачення" в 2017 році важлива, в першу чергу, наявність арени, яка забезпечить високоякісну телевізійну трансляцію, вважає українська співачка Джамала (Jamala).

"Зараз головне в Києві вирішити, де саме буде проходити (конкурс — ІФ). Тому що, в першу чергу," Євробачення "- це телевізійний формат, тому там не настільки важлива місткість залу. Потрібно, щоб приміщення відповідало вимогам для ТБ-трансляції . у "Євробачення" близько 300 млн глядачів. Вони (організатори — ІФ) дійсно борються за якісну картинку, в першу чергу ", — повідомила співачка журналістам в кулуарах засідання депутатів Київської міської ради в четвер, передає Корупція.Стар

При цьому, на запитання журналістів, в якому місті України, на її думку, повинен пройти конкурс, Джамала відповіла: "Це буде несправедливо, але я дійсно дуже люблю Київ".

Міський голова Києва Віталій Кличко після відкриття сесії Київради урочисто привітав Джамалу з присвоєнням звання "почесного мешканки Києва".

Як повідомлялося, раніше Міністр культури Євген Нищук заявив про відсутність в Україні арени, яка була б готова до проведення міжнародного конкурсу естрадної пісні "Євробачення" у 2017 році.

За його словами, Олімпійський стадіон у Києві не критий, і навіть якщо на ньому буде встановлено ​​тимчасове накриття, то воно все одно не витримає важке обладнання.

Е.Ніщук зазначив, що Львів розглядає можливість побудови такої арени.

На його думку, Києву необхідно побудувати великий сучасний зал на берегах Дніпра.

64988_0