Новини про зірок
Подобається

Адель прокоментувала чутки про своє заміжжя (фото)

07/07/2016     Автор: Катерина Гук
Адель прокоментувала чутки про своє заміжжя (фото)

Під час нещодавнього концерту в Міннесоті співачка Адель прямо зі сцени звернулася до своїх шанувальників із спеціальною заявою щодо її особистого життя.

Вона запевнила їх, що не дивлячись на чутки про її нібито одруження яке вже відбулося, вона все ще незаміжня і навіть поки офіційно не заручена.

«Звичайно, я могла б бути вже заміжня. Але тоді я неодмінно розповіла б вам про це. Просто не змогла б стриматися! Але правда полягає в тому, що Саймон поки не зробив мені пропозиції. Так що я все ще чекаю! »- заявила співачка, повідомляє Корупція.Стар

Плітки про те, що Адель і її бойфренд Саймон Конескі потай одружилися, почали поширюватися після того, як на безіменному пальчику правої руки актриси з'явилося колечко, підозріло схоже на вінчальний. Саймон і Адель разом вже чотири роки, а три роки тому вони стали батьками симпатичного малюка, якого назвали Анджело. Після народження сина Адель зробила тривалу паузу в кар'єрі, щоб насолодитися материнством. Вона просто обожнює свого сина і часто на концертах присвячує йому свої пісні.

1-143