Новини про зірок
Подобається

Подруга Джима Керрі наклала на себе руки через те, що він її кинув

06/07/2016     Автор: Катерина Гук
Подруга Джима Керрі наклала на себе руки через те, що він її кинув

Репортерам інтернет-порталу TMZ.com вдалося отримати текст листа, який Катріона Уайт, яка покінчила з собою у минулому році, написала своєму бойфренду Джиму Керрі. 

У ньому вона прямо вказала причину, з якої прийняла рішення померти. Уайт загинула тому, що Джим її кинув, а вона не змогла і не захотіла жити без нього, передає Корупція.Стар

Коли у вересні минулого року було знайдено тіло Катріони, яка померла від отруєння величезною дозою ліків, поліція практично відразу прийшла до висновку, що це самогубство, а не нещасний випадок. Була знайдена передсмертна записка, проте деталі її змісту не розголошувалися. І ось тепер стало відомо, що саме жінка написала перед тим, як піти з життя.
Джим і Катріона познайомилися в 2012 році і зустрічалися три роки. Відносини були непростими: кілька великих сварок, розставання, возз'єднання … У травні 2015 го вони в черговий раз зійшлися, і Катріона явно розраховувала «жити довго і щасливо і померти в один день». Однак, буквально через кілька тижнів Керрі знову кинув її, на цей раз, мабуть, остаточно. За словами друзів Уайт, вона зробила кілька спроб знову налагодити відносини, але, схоже, поведінка Джима не залишила їй ніяких надій.

1-110