Новини про зірок
Подобається

«Honeymoon»: в мережу анонімно потрапив невиданий кліп Лана Дель Рей (фото)

06/07/2016     Автор: Катерина Гук
«Honeymoon»: в мережу анонімно потрапив невиданий кліп Лана Дель Рей (фото)

Співачка зняла аматорський відеокліп, але не планувала презентувати його шанувальникам

Четвертий студійний альбом Лани Дель Рей, як відомо, вийшов ще у вересні 2015 року. З тих пір співачка представила чотири відеработи в рамках пластинки "Honeymoon" — яскраві кліпи на пісні "Music To Watch Boys То", "Terrеnce Loves You", "High by the Beach", "Freak", повідомляє Корупція.Стар

І все ж один кліп залишався загадкою для шанувальників — мова про короткі уривки з аматорського відео до треку "Honeymoon", які Лана Дель Рей публікувала у своєму Instagram. У підписах до них співачка тоді пояснила, що не викладає відео цілком, тому що в ньому не відбувається нічого особливого.

Втім, відео таки просочилося в мережу: на YouTube-каналі під назвою "Amateur Videos" виклали той самий кліп Лани Дель Рей на пісню "Honeymoon", знятий в дусі перших, "саморобних" відео співачки.

Для всіх, хто скучив за аматорською естетикою і підкресленою треш-стилістикою — в кліпі співачка, одягнена в кімоно, фарбується, танцює, співає перед дзеркалом і йде на пікнік біля дороги, де її чекає справжній живий тигр.

cd8_ribbet_collagesads