Новини про зірок
Подобається

Сергій Притула познущався з Вірастюка та Іво Бобула (відео)

05/07/2016     Автор: Катерина Гук
Сергій Притула познущався з Вірастюка та Іво Бобула (відео)

Іво Бобул образився на Вірастюка

Володар титулу "Найсильніша людина світу" Василь Вірастюк у своєму нещодавньому відео висміяв іменний номер народного артиста України Іво Бобула в готелі "Буковина" в Чернівцях:

Після такого відео з'явився пост на сторінці співака. Іво Бобул не на жарт образився на Вірастюка:

 

Мені дуже прикро від того, що я сьогодні побачив в даному відео… Якби це був номер М. Джексона чи Мадонни, він би у** від щастя! А коли це іменний номер народного артиста України – можна знущатися… Треба поважати та пишатися людьми, які віддають своє життя, вміння на вівтар культури України, щоб вона була достойною, професійною в світовому суспільстві! І ніхто не має права знущатися над моїми здобутками! Цей номер, в якому ви мали за честь бути, був створений Чернівецькою громадою, які люблять і поважають мою творчість! Багато іноземних і наші українські гості, які проживають у цьому номері, пишалися тим, що в Україні є такий артист, який має іменний номер у чудовому готелі "Буковина"! Це велика честь для мене і для українців! Вася , ти зайшов не в ті двері! Я хочу висловити слова подяки всім артистам, ДРУЗЯМ І ВСІЙ УКРАЇНІ ЗА ПІДТРИМКУ!

 

Зазначимо, що незабаром ця ситуація викликала великий ажіотаж серед ЗМІ і не пройшла повз українського шоу-бізнесу в цілому, повідомляє Корупція.Стар

Одним із тих, хто прокоментував цю тему, став телеведучий Сергій Притула, який підкреслив абсурдність ситуації:

 

Таке смішне, таке смішне:)))! Вася Вірастюк був у Чернівцях на якомусь чемпіонаті, і його поселили в готелі "Буковина". А конкретно — у іменному номері Іво Бобула. Вася — хлоп з чудовим почуттям гумору, тож не втримався і відзняв відео у тому номері, у якому трохи постібав оформлення номера і самого Іво. Більше того, не втримався і виставив це відео у себе на ФБ. Ну всі поржали, та й годі. Але ж ні! До Васі на сторінку зайшли пачками фанати Бобула (ну як пачками, людей 5) і влаштували там легкий "срач", головними посланнями якого стали: "руки геть від Бобула — він брила", "Вірастюк — тупий качок" і "Вірастюка — в АТО!".

 

Сергій Притула в підсумку порівняв Іво Бобула з російським критиком Юрієм Лозою, якого часто висміюють за його коментарі про шоу-бізнес:

 

Після цього сам Бобул у себе на ФБ виставляє гнівний пост на адресу Вірастюка, головний меседж якого звівся до того, що "Негоже сміятися над людиною, яка поклала своє життя на вівтар української культури"! Бобулу відразу ж згадали пісні дуетом з Пшонкою. Але "то таке …" (с) Мирон Богданович. Шоу-біз потихеньку розділився на два. Хто вписався за Васю, хто за Бобула. Завантаження дике. Сиджу з попкорном, час від часу тролю в коментах прихильників і того, і того :). А то Юрій Лоза, Юрій Лоза… а є і пророки в своїй Батьківщині :)))))

 

І все ж Притула в коментарях до відео Вірастюка висловив підтримку спортсмена:

 

Люди!!!! Ви що, подуріли???!!!! Вася десь образив Іво?! Ну, постібався, питань немає! Але ж без образ! Відпишіться з його сторінки і закутайтесь у хустки. Все!!!

 

Зазначимо, що сам Василь Вірастюк на своїй сторінці у Facebook написав, що не розуміє, чим образив народного артиста України Іво Бобула:

 

Я і сам вже задумався над тим, де і чим саме міг образити Артиста… Декілька разів уважно дивився відео… і що..? А ні чого, нічого образливого сказано не було… Попустіться…

 

До речі, на даний момент на Facebook-сторінці Василя Вірастюка все ще триває обговорення опублікованого відео.