Новини про зірок
Подобається

Що насправді сталося з Елізабет Гілберт (фото)

04/07/2016     Автор: Ігор Нагорний
Що насправді сталося з Елізабет Гілберт (фото)

Письменниця Елізабет Гілберт подала на розлучення за дуже особистих причин 

Відома письменниця Елізабет Гілберт, яка є автором популярного в цілому світі  роману "Їсти, молитися, кохати", все ж таки розлучається з Хосе Нуньесом. У шлюбі ця зіркова пара прожила близько дев`яти років. До одруження Елізабет Гілберт і Хосе Нуньес зустрічалися три роки, повідомляє Корупція.Стар

Новина про те, що Елізабет розлучається з'явилася на її офіційній сторінці в Facebook. Письменниця розповіла у своєму зверненні шанувальникам, що більше не перебуває у шлюбі зі своїм чоловіком.

"Друзі, я завжди з вами ділилася подробицями зі свого особистого життя, ви завжди знали останні новини про те як і де живу, тому і зараз відчуваю, що просто повинна розповісти вам про те, що сталося за останній час в моєму житті. Я подала заяву на розлучення з чоловіком, який вам може бути більше відомий як Феліпе – я була закохана в цю людину протягом цілої мандрівки під назвою "Їсти, молитися, кохати". Хосе Нуньесом був моїм компаньйоном дванадцять років поспіль і мушу сказати що цей час був чи не найпрекрасніший в моєму житті. Проте ми розлучаємося та залишаємося чудовими друзями. Оскільки причина нашого розлучення є дуже особистою я б не хотіла її розголошувати" — Елізабет Гілберт.

Також Елізабет додала, що надіється на розуміння і повагу зі сторони друзів, близьких та шанувальників до її особистого життя.

Нагадаємо, Хосе Нуньєс став прототипом героя Феліпе з книги "Їсти, молитися, кохати". До того ж в 2010 році за цим романом було знято фільм.

380_10249191_732612890178136_523448944_n