Новини про зірок
Подобається

Білан шукає собі дітей (фото)

02/07/2016     Автор: admin
Білан шукає собі дітей (фото)

Білан шукає собі дітей 

Співак Діма Білан почав пошуки дітей для свого нового кліпу на саундтрек до нового льодового шоу Євгена Плющенка "Лускунчик". Артист запропонував інтернет-користувачам заплатити за можливість споглядати своїх чад в ролику — виручені кошти підуть на лікування двомісячного Сергійка Махнібороди з України, повідомляє Корупція.Стар
 
Таким чином артист взяв участь у благодійному Instagram-аукціоні SOS by Lena Perminova. "Дорогі друзі! Як давні шанувальники проекту SOS by Lena Perminova ми надаємо унікальний лот — можливість знятися вашій дитині в новому кліпі Діми Білана, саундтреку нового льодового шоу Євгена Плющенка" Лускунчик ", — звернулася до шанувальників співака його продюсер Яна Рудковська. — Це не тільки можливість потрапити на телеекрани. Це унікальна можливість попрацювати з нашою командою — з кращими операторами, кращими режисерами цієї країни ".
 
Продюсер пообіцяла, що переможець також отримає чотири квитки на зоряну прем'єру "Лускунчика" в "Олімпійському". Діма Білан і Євген Плющенко зроблять з учасником кліпу Селфі, викладуть в свої акаунти в соцмережах і подарують всієї сім'ї сувеніри.
 
Повідомляється, що Сергію стало погано на третій день після того, як він з'явився на світ, 11 днів він провів у реанімації і ще майже два місяці — в кардіологічному відділенні. Зараз лікарям вдалося стабілізувати стан хлопчика, але йому потрібні три поетапні операції на серці в Німеччині. Перша повинна відбутися максимум через місяць, більше часу у Сергія, на думку німецьких кардіологів, просто немає. Завдяки операції він зможе дожити до наступного етапу корекції вад серця.

скачанные файлы